Blog

Stylové ponožky od značky Stance

Stylové ponožky od značky Stance

17.10.2021

Máte rádi originální kousky a chcete vyjádřit svůj osobitý styl? Pak si ponožky Stance doslova zamilujete! Jedná se o americkou firmu, která přivedla k životu myšlenku proměnit ponožky z opomíjeného a nudného kusu oblečení v designový prvek. A jejich designeři se opravdu vyřádili! Kolekce se inspirují světem komiksů, sci-fi, hororů, ale také pohádek nebo sportem. Aktuálně můžete vybírat z kolekcí Star Wars, NBA, MLB, Disney, Snoop Dog, 2Pac, Rihanna, Hello Kitty, Kevin Lyons, Minnie Mouse apod.

Náš web stancky.cz je oficiálním prodejcem značky Stance a máme nejširší sortiment zboží v Česku i na Slovensku. Vybírat můžete z desítek kousků pro muže, ženy i děti. Kompletní nabídka je zobrazena na našem webu a vše si můžete vyzkoušet také na našich kamenných pobočkách. Centrální pobočku naleznete v Ostravě Třebovicích, kde jsme vám k dispozici od pondělí do pátku. Na této pobočce je možné vyzvednout objednávky z e-shopu a zboží zde máme také skladem, takže je možný i přímý prodej bez předchozího objednání.

Proč právě Stancky?

Proč zvolit právě ponožky Stance? Kromě originální designu se tyto ponožky vyznačují také prvotřídními materiály. Velmi často je nosí sportovci během svého tréninku, při kterém poskytují vynikající fixaci kotníků a zajišťují efektivní odvod potu. Navíc jejich vlákna odolávají mechanickému poškození a zvládnou i náročný trénink.Stancky si oblíbili například James Harden nebo Lebron James, který je nosí i při svých zápasech v NBA či All-Star Game.

Špička i pata jsou zesíleny pro maximální oporu a bezešvé provedení zajišťuje maximální pohodlí, což je ideální pro všechny druhy sportu. Materiál je kombinací polyesteru, česané bavlny a prádlové gumy.